Wijziging in het bestuur

Wijziging in het bestuur

Tijdens de ALV van 15 maart 2018 hebben wij afscheid genomen van ons bestuurslid Fieny Rijvers en aspirant bestuurslid Christina Piepers-Pustjens.

Namens het bestuur bedanken wij Fieny voor haar jarenlange inzet en vinden het jammer dat zij haar functie als vice-voorzitter neerlegt, maar respecteren uiteraard haar keuze. Ook Christina Piepers-Pustjens bedanken wij voor haar bijdrage van het achterliggende jaar.

Vanwege zijn werk ziet Loek Voncken zich genoodzaakt om zijn functie als voorzitter na de zomervakantie neer te leggen. We hebben Fieny Rijvers bereid gevonden om de rol als voorzitter tijdelijk over te nemen. Via deze weg willen wij ook Loek Voncken bedanken voor zijn betrokkenheid en inzet voor de vereniging.

Als aspirant bestuurslid verwelkomen wij Angelique Oort in de functie van 2e bestuurssecretaris. Wij wensen haar veel succes en plezier de komende jaren.